Geboortelijsten

Wil je graag jouw geboortelijst leggen bij Baby Boutique Annelien?

Maak dan 3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum een afspraak via

geboortelijst@babyboutique-annelien.be of telefonisch via 03 293 6802.

 

Wij ontvangen je graag in onze gezellige boetiek om je persoonlijk te begeleiden

in het samenstellen van jouw unieke lijst.

 

We werken met een online-geboortesysteem,

zo kan je jouw lijst heel eenvoudig delen met vrienden en familie.

Je kan de geboortelijst bekijken en beheren via een persoonlijke code.

Er is ook de mogelijkheid om de lijst te openen nog voor je kindje geboren is. De keuze is volledig aan jou!

Bekijk hier jouw persoonlijke geboortelijst
 

Afhaling & Verzendingskosten

 

Afhaling

Vanaf het moment dat u bevestiging gekregen heeft dat uw bestelling beschikbaar is kan u uw bestelling komen afhalen in onze winkel (Grote Baan 194 , 9250 Waasmunster, België) tijdens de openingsuren: woensdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 17u, vrijdag van 10u tot 19u, zondag van 13u tot 17u.

 

Verzendingskosten

Wij leveren, nadat we de betaling hebben ontvangen. Verzenden naar België is gratis vanaf 100 euro (anders + 5,70 euro transportkosten), naar Nederland vanaf 125 euro (anders + 9 euro transportkosten). Bij grotere bestellingen (volume en/of bedrag) neem eerst even contact op a.u.b., alsook bij verzending buiten België of Nederland.

 

Prijzen

 

Alle aangegeven prijzen zijn in euro en inclusief 21%BTW. Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant. (bij verzending buiten Europa: Alle prijzen zijn exclusief eventuele extra kosten die opgelegd worden door douane of andere eventuele importkosten)

 

Levering

 

Levering van de door u bestelde producten vindt plaats door een transporteur en/of door De Post

De leveringstermijn bedraagt tussen de 1 en 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, na bevestiging van voorraad. De voorziene leveringstermijn wordt bevestigd per mail. De leveringstijden gelden als indicatie. Opgegeven leveringstijden zullen niet beschouwd worden als fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Baby Boutique Annelien zal echter redelijkerwijs het mogelijke doen om levering  zo snel mogelijk te realiseren. Bij zendingen naar het buitenland, kan de douane de levering vertragen. Gelieve steeds een leveringsadres op te geven waar iemand uw goederen in ontvangst kan nemen. Als er niemand thuis is bij aflevering, gaan de regels van het betreffende bedrijf gelden.

Wij denken aan het milieu en herbruiken dozen die wij binnen krijgen van onze leveranciers. De doos die om uw bestelling heen zit kan dus een ander merk of product laten zien dan de producten die in uw bestelling zitten.

 

Ruilen en herroeping recht

 

Bij afhaling of bij levering bent u verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Ruilen is uitsluitend mogelijk onder overlegging van het originele ticket en binnen zeven dagen na aflevering van het product. Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen, wel het artikel om te ruilen. De producten dienen ongebruikt terug gestuurd te worden en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde verpakking) Baby Boutique Annelien zal uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoeden. De verpakking- en transportkosten zijn ten laste van de klant. Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt terugsturen. Producten die op maat gemaakt worden, kunnen niet geruild worden. Solden worden ook niet geruild.

 

Afbeeldingen en productbeschrijving

 

De getoonde afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Hoewel wij er alles aan doen om de afbeeldingen werkelijkheid getrouw te maken kunnen er verschillen zijn met de geleverde producten. De koper erkent voldoende op de hoogte te zijn gesteld van de productspecificaties. Baby Boutique Annelien erkent geen enkele aansprakelijkheid bij verkeerd bestelde goederen.

 

Leveringsplicht en fraudebestrijding

 

Wij behouden ons het recht om orders die via onze website zijn binnengekomen te weigeren. In zo’n geval betalen wij het aankoopbedrag uiteraard terug, indien dit reeds betaald is. Van dit recht maken wij bijvoorbeeld gebruik als er artikelen verkeerd geprijsd zijn of als er door een software storing een verkeerd bedrag wordt aangerekend.

 

Privacy

 

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. In het kader van de GDPR/AVG (General Data Protection Regulation/Algemene Verordening Gegevensbescherming) van 27 april 2016 die van kracht gaat op 25 mei 2018, melden wij u dat Baby Boutique Annelien de Belgische wet van 8 december 1992 respecteert met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

 

Vestigingseenheid en inschrijving onderneming

 

Baby Boutique Annelien is gevestigd op de Grote Baan 194 te 9250 Waasmunster.

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03/293 68 02

U kan ons mailen via info@babyboutique-annelien.be

Baby Boutique Annelien is ingeschreven als ADKM BV met BTW nummer BE0769696483